Standerlink_logo

Onze Klanten

Natuurlijk kunnen wij u vertellen wat wij allemaal te bieden hebben en hoe wij u en uw projecten kunnen ondersteunen, maar liever delen wij met u de ervaringen die onze klanten met ons hebben.
logo-subsidiegezocht

Met de hulp van de mensen bij Standerlink wordt de data in onze fondsenwerverstool SubsidieManager ingevuld en actueel gehouden.

Dit is niet alleen een intensieve klus maar ook een uitdagende. Er is namelijk veel uitzoekwerk nodig om de data van de duizenden regelingen die in ons systeem staan up-to-date te houden. Gelukkig is Standerlink hiervoor de uitgekozen partij gebleken, daar zijn we heel blij mee.

Het contact verloopt altijd soepel en als we iets willen bespreken kan er altijd snel geschakeld worden. In de dynamische wereld van fondsenwerving is dat heel wat waard, dus mag het voor zich spreken dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met Standerlink.


Peter Potter
Oprichter SubsidieGezocht
SubsidieGezocht
Greijdanus_logo

Ik maak gebruik van de diensten van Standerlink op het moment dat de agenda van onze eigen grafisch vormgever te vol wordt.

Standerlink ontzorgt mij op zo’n moment en kan direct worden ingezet. Voornamelijk dtp-werkzaamheden voeren zij dan voor ons uit. We hebben een prettige manier van overleggen en weten goed van elkaar wat de wensen zijn. Daardoor kunnen we zeer efficiënt samenwerken.


Judith van der Vegte
Communicatieadviseur
Greijdanus - Christelijke middelbare School
Logo Uniwork

Als klant van het eerste uur werken wij al vele jaren samen met het team van Standerlink. Wij hebben meerdere webshops draaiende te houden en daarbij zijn een flink aantal extra handen altijd gewenst.

Wekelijks sturen wij opdrachten in voor contentbeheer en ze hebben een draaiboek voor doorlopende werkzaamheden aan onze webshops. Zo weten we dat er altijd iemand meewerkt en meedenkt. Ik zie de samenwerking met Standerlink als een verrijking van mijn webshop afdeling en kan het ieder bedrijf aanbevelen om op deze manier schaalbaar en verantwoord de capaciteit uit te breiden.


Johan Westerkamp
E-commerce manager
UniWork Beroepskleding
bluem-logo

Het team van Standerlink heeft blue®m enorm geholpen met de migratie van de website naar een nieuwe omgeving. Ze zijn enorm thuis in het CMS, werken super professioneel, nauwkeurig en snel. Een fijne club om mee samen te werken en content te realiseren.


Patrick Scheffer
Digital Marketeer
blue®m
Standerlink BV
Grote Voort 5, 8041 AM Zwolle
06 38 60 25 25
06 19 50 56 67
KvK 70525501, BTW NL 858358670B01
Standerlink_logo
© Standerlink 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram